)

skyndaaaaaa

Har inte tid att skriva egentligen, måste sminka mig och sätta på ugnen osv men lite update måste det ju va ;) Ikväll har jag på mig en svart långklänning ifrån bikbok och lite smycken till de skulle jag tro. Puss
skulle bara visa hur röd jag va. fast det syns inte riktigt på bilden hehe

morgondagens planer

HEJ! Åkte till stan med Lisorna och kollade lite, men hittade inte det jag sökte tyvärr, sen åkte vi till en av Lisorna och gjorde tacos som vi alltid äter tillsammans haha, det var i alla fall väldigt gott. Just nu är jag skit trött och ska snart sova, men måste såklart kolla ett avsnitt greys innan jag somnar!
Tänkte att jag även skulle säga morgondagens planer till er, som ser ut som såhär:
11.30 - 15.00 sola på balkongen. ( Speciellt ena halvan av kroppen eftersom jag ändast bränt mig på halva).
15.00 - 16.00 städa mitt rum
16.00 - 16.40 (?) träffa adina och fixa en grej, hemliiiiiis
17.00 - 19.00 städa hela lägenheten och laga mat. Ska även handla då, om inte papi gör det åt mig.
19.00 - ??.?? Middag hos mig med några snällisar hihi
stressad dag känner jag :(( kommer ha lite panik hehe, för vet inte vad jag ska laga för mat än. Hoppas pappa gör det åt mig, han e ju trots allt kock ;)
lisa fisa och jag idag

RÖD

Har även idag solat i min ensamhet på balkongen och har lyckats bränna mig i ansiktet och även blivit ganska så jäkla brun, WOOPWOOP.. Har ingen bild från idag så lägger upp några bilder från förra sommarn hihi
Jag och Marcus, som aldrig kan va med på bild... Ni ser ju hur glad han ser ut när kameran
är framme haha

Greys anotomy

Fan va det är seg att vara sjuk på sommaren, och fan vad jag klagar, men det är ju trorts allt min blogg och mina regler ;) (HAHAHA SKOJAAAAA!!!!!!! eller det är ju så men ni fattar vaaa??). Känner verklige hur jag bara flammar massa saker här på lilla bloggen som dessutom får skit lite besökare nu när de p&l. Galet vad alla spårara utan mig :( Nu ska jag iaf titta mer greys, för de e så jävla bra!!! PUSS HEJ

deppmode

Jennifer ringde mig precis, hon och typ alla jag känner är på p&l nu har det sjukt kul. Blir så jävla avensjuk på alla glada fulla människor som e där haha, orkar inte vara sjuk :((( Igår ringde även min kompis Anton mig från peace, skit full och hade skit kul. ÅHHHHHHHH ORKAR INTE!!! :( Men får tagga till håkan som spelar om en vecka på skansen!! Så jag får också se honom i sommar. ( blir mycket gladare när jag tänker så!! :D :D ) Nu ska jag återgå till att kolla greys antotomy som jag gör hela tiden hehe.
Denna bild hör verkligen inte hit, men tyckte de skulle va kul med en bild där jag såg riktigt glad ut och även full ut hehe... Bilden är tagen på nyår, och det är en gullig tjej vid namn Elin och jag på den!

Tidsinställt inlägg!

Nu befinner jag mig säkert på campingen eller på en festival och är gaaalet full ochlever livet! ;);) Kommer speciellt sakna min älskade mickis, om hon hade följt med hade resan varit fulländad, menmen!


Bilder från när manda bjöd på middag!

Min älskling hihi
Jag och Saris
Världens bästa gäng (jag och sara tar kortet, så vi e också med hehe) fan
va töntigt de lät hahahaa, men vi e dee!!! :D wohooo
Syggisen jossan
Och till sist, födelsadagsbarnet Amanda!! Såklart med en flaska barcardi
i handen ;)

Isabel Adrian

Vill bara rekomendera en blogg nu när jag ändå är i farten med bloggen. Isabel Adrian, hon är med i svenska hollywood fruar och hon är ju bara så galet vacker. Älskar hennes blogg, den e jätte mysig och hon ger bra "spara eller slösa" tips hehe. Tycker ni ska klicka in på hennes blogg på en gång, http://isabeladrian.chic.se/

SOLAAAAAA

Dagen har spenderats helt själv på min nybyggda balkong. Eller egentligen pappas, för min får aldrig någon sol på sig haha. Det var i alla fall sjukt varmt, blåste inte ett skit så jag svettades som fan, men sprutade vatten på mig var 10e sekunde från en såndär grej som sprutar vatten i typ ens hår (vet inte vad den heter hehe). Tror jag fått en del färg faktist, wiiiii. Fast det var nog inte så bra att jag sola eftersom jag fortfarande e sjuk, men fan heller att jag tänker va blek, så jävla fult, räcker med att jag inte sola igår när de va skit bra väder!! Bjuder på några bilder jag tagit idag, mycket roligt för er..
Min balkong utan möbler hehe. Dom blev precis klara så vi har inte hunnit köpa några. Den blåa saken sprutade jag vatten på mig själv med, för er som inte förstod vad jag pratade om!

Hjärtat

De det finaste som finns, älskar dig bästa vän ♥

Ny kamera

Har fått en ny kamera såhär lagom till peace, så räkna med en bildbomb när jag kommer hem! :D


Hur fin får man vara egentligen?


PP nu! Finaste♥

Behind every smile there´s a secret


gaaaalet

NU e jag hemma från jobbet, sista arbetsdagen otroligt skönt men lite tråkigt ändå :( Iallafall efter jobbet mötte jag upp hanna och ronja som hade hämtat vin (haha..) från matilda till mig och mickan, jag han tyvärr inte göra de för jag jobbade.. Iallfall har jag nu laddat upp galet med 8 liter vin plus lite cider, jag ska inte vara nykter en minut på p&l haha.

Ja nu hååller jag på och laga mat och packa lite för imorgon bär de av mot borlänge för att gå på festivalen peace and love, har sett fram emot de så länge kommer bli gaaaalet kul!!! :D E borta i 6 dagar så kommer tyvärr inte kunna uppdatera något, men sjuklingen mickan ska nog få till ett par inlägg ;)

Lägger in massa härliga bilder från igår snart, men nu måste jag rusa är ifrån innan mina makaroner blir överkokta hehe.

fyfan va obehagligt!! omg.......

Om world trade center den 11 september

1)
New York City har 11 bokstäver.
2) Afghanistan har 11 bokstäver.
3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver.
4) George W Bush har 11 bokstäver.

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men nu blir det ännu mer intressant:

1) New York är den 11:e staten.
2) Flygplan 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11).
3) Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11).
4) Tragedin skedde den 11 september, och är även känd under namnet "nine-eleven" (9+1+1=11).
5) Som du kanske känner till har "US emergency services" telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11).

Fortsatt bara tillfälligheter? Kolla in det här:

1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 (2 + 5 + 4 = 11).
2) 11 september är den 254:e dagen på året (2 + 5 + 4 = 11).
3) Bombningen i Madrid skedde 3/11 2004 (3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11).
4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedin (9 + 1 + 1 = 11).

Nu kommer något som är ännu märkligare:

Den mest kända symbolen från USA, efter Stars & Stripes, är örnen. Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:

"For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace."

Detta var vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det är en rena tillfälligheter? Öppna Microsoft Word och gör följande:

1) Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers.
2) Markera Q33 NY.
3) Ändra storleken till 48 punkter.
4) Ändra typsnittet till WINGDINGS (Ev. WINGDINGS 1)"

fml

Hatar mitt liv jävligt mycket just nu. Har blivit cp sjuk igen och jag orkar verkligen inte, de e skit bra väder ute och jag ligger och mår dåligt som fan, så jävla typiskt mig. Får seriöst damp just nu, och imorgon åker alla till p&l. KUL. Har inte skrivit på ett tag för att jag inte orkat och jag har faktist gjort en del saker. WOOOOOOOP WOOP! Jag har kollat på bio, baksmällan 2. Har seriöst inte skrattat så mycket som jag gjorde till den filmen på länge haha. Sen har jag även shoppat lite, fast har inga bilder på de eftersom att jag inte orkar ta bliD nu eftersom att jag är sjuk(♥♥♥) Ne kan fan inte skriva mer nu e för sur. HEJDÅ

Nu drar jag! pusssssss



Ps. Mickan har inte haft tid att skriva men hon skriver när hon kommer hem ikväll.


Hemma i stockholm igen!

Hello bloggen, nu är jag hemma i stockholm igen. Har haft en riktig chill helg ;) Men denna dag har varit lite stressigare.. Jag kom nyss innanför dörren och har hoppat i duschen och byt om och så. Snart blir de att bära av ut igen för jag ska hem till fina Amanda som har tjejmiddag, ska bli hur mys som helst med mina fina flickor. Tror att jag kanske unnar mig ett glas vin eller två vi får se hehe ;)

Idag har jag iallafall på mig

Min älskade långklännig från by second female och mitt tomas sabo armband.

Ha en trevlig kväll alla läsare så hörs vi väl antagligen imorgon, kanske hinner med att göra ett tidsinställt inlägg vi får se :)


Midsommar

Jag har ju valt att ha en vit tid fram tills peace, så därför valde jag att inte kröka igår och istället vara med min familj i skärgården och bara vila upp mig hih. Hade hur mysigt som helst och träffa massa fina personer. Blev rätt sent igår så vakna runt halv 1 idag till en klarblå himmel.
Så idag har jag bara chillat gaaalet, men nu måste jag skynda mig iväg för vi har beställt bord på en restaurang där vi blir ett par personer, blir nog löjroms toast för min del, gaaah de är sjukt gott ju!
två bilder på mig och syrran från igår, älskar dig finaste ♥

hejhejhej

Åt precis klart middag, kött med potatis och bea. Skit gott hehe. Har precis fixat klart mig, inget speciellt och inget färgigt tyvärr, utan svarta jenas och ett vitt tublinne i typ "silke" från MQ. Men nu måste jag gå, ska möta upp Sara Jossan och Ronja för lite mys vid trekanten tror jag :)

MIDSOMMAR

Idag e det midsommar och idag ska jag äntligen få träffa Sara igen som varit i Italien. Vet inte riktigt vad kvällen ska bjuda på, förutom att jag ska vara med Rona och Sara, men vi ska nog några andra och sen får jag se vad som händer. Dessutom så e det nice väder ute idag vilket känns jävligt bra!! NU ska jag måla mina naglar och platta håret försöker blogg innan jag ger mig ut. Puss från mig
Några bilder från midsommar förra året

Ny duschad

Har just duschat och nu ska jag klä på mig och möta Matilda för att köpa sushi, fan va gott de ska bli! Kommer nog inte blogga senare, så godnatt bloggen ♥
Just nu, super fin..

I said to myself what a fuck

Hejsan våra fina bloggläsare, som faktist e förvånandes värt många! Skit kul tycker jag :) Jag är i alla fall hemma nu från Lisas land och jag hade det varkligen sjukt mysigt med mina fina flickor Lisa Lisa och Adina. Det började med att vi åt god mat, massa chips och dipp, godis osv. Sen spelade vi kort och monopol, haha det var faktist skit kul och sen tog vi även ett kvälls bad. Riktigt chill alltså och skit mys, puss på er tjejer! Sen på bussen hem träffade jag även på en gamal kopis till mig Markus, jätte random verkligen men det var kul att prata lite. Så sjukt hur lätt man tappar kontakten när man byter klass alltså, rätt hemskt faktist. Som jag och Markus, vi var bra vänner i 8an 9an och umgicks rätt mycket, och nu ses vi ju aldrig. Menmen, nu ska jag gå och ta en dusch och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle vilja träffa min pojkvän, men vi får se. Vi hörs senare eller imorgon puss
Skit ful bild ifrån 8an tror jag. Från vänster Hanna, Dema, Jag, Markus, gänget hahaha..

Hello!!!!!!!!!!

Hej, nu kom jag precis hem från jobbet men ska gå direkt för ska till fina kalle och fira honom hihi. Sen efter de åker jag direkt till landet så jag kommer nog inte kunna skriva mer på några dagar tror jag om inte lunkish bror tar med sig sin dator, hoppas hoppas. Hahah får hålla mig uppdaterad på min nya älskling (iphone). Tror jack följer med till landet och firar midsommar med min familj också, hihi mys va??..


GODNATT

Nu blir de bums i säng, ska upp och jobba imorgon hehe. Sov gott finisar!


Shame on me

Var och sola lite med hanna, hanna och ronja hemma igen.


Detta visste du inte om Stina (min lillasyster hihi)

* Hon blir gaaalen om sjunger stini winie string bikini hahahah

* När vi var små och jag kallade hennes näsa blankis börja hon gråta och kalla min trubis hehe..

* Hon är världens finaste person, men finaste personligheten.

* Hon är datorberoende typ..

* Hon tuggar alltid på något onyttigt haha den gottigrisen :D


älsklingen, hur söt får man vara egentligen? :D

♥♥♥


At home

Nu ska jag berätta om min dag.. för jag vet att alla så gärna vill veta right? ;)

Jaja, idag steg jag upp vid 7 och skutta glatt iväg till jobbet haha.. nej inte rikigt va. Nej men så har jag jobbat hela dagen och de är näst sista dagen nu, vilket är lite tråkigt kommer sakna alla så himla mycket ju! Efter jobbet drog jag iallafall och möte upp Ronja, Hanna j, oscar och albin. Kan tyvärr inte berätta mer om de här för de är private things you know ;) Sen gick vi och satte oss och fika och så joina hanna t och mickan oss också. Nu kom jag precis innanför dörren och ska hjälpa papi med maten. Vi hörs sen fina läsare! ♥♥

fina flickor!

usch hemsk bild på mig, rip min tan. jag och hannis :D


God morgon

Vaknade för en stund sen av at de va sjukt nice väder så jag och Hanna solade lite på hennes balle och drack te, skit nice. Nu ska jag börja göra i ordning mig för att ta mig hem och hämta en laddare sen ska jag möta upp Jennifers syster och lämna en mobil jag lånat och sen ska jag till Lisas land som jag sa igår. Tror inte jag kommer kunna skriva något mer idag, men Jennifer skriver nog får vi hoppas! Puss
Dessa pinglor befinner sig just nu i AYIA NAPA och har de skoj!

Nattinatti

Blir ett snabbt inlägg innan jag ska gå och lägga mig, ska upp extra tidigt imorgon.. -.- Idag har jag jobbat, haft midsommarfirande, men sorry guys kan inte berätta mer än så ;)

today at work

va tvungen att köpa ett par nya gummisar till p&l så de fick bli ett par hunters.

köpte ett vanligt orange linne också till peaceeeee.

och en bild på mina fina älsklingar <3


Sommarlov

Hej bloggen! Jag kom precis hem till Hanna igen, vi har varit och fikat med några söta vänner på kofi, galen kväll om man säger så! Nej men seriöst vad e det för jävla skitväder som förstör hela sommaren? Fett irri alltså. Vi tänkte i alla fall ha en myskväll ikväll, och bara chilla. Snart kommer min andra Hanna även hit, så de blir kul.
Imorgon ska jag åka till Lisas landställe med några tjejer för att ha det kul osv. Men nu ska vi gå ner och möta Hanna och köpa lite gott till ikväll. Puss ♥
Lite bilder från dom senaste vecorna bjuder jag på här ovan!

Hej alla fans!

Känner att de är onödigt att presentera sig, alla som läser vet ju redan vem jag är! ;)


Iallafall kom jag nyss hem från stan och jag har iförskaffat mig lite grejer bla detta..





Uppdaterar senare för nu ska jag fixa med en hemlis hihi puss från er sköna!

ps. jag vill ha mitt inlägg som jag gjort de..


Första inlägget!

Nu har vi skapat en ny blogg, Jennifer och jag. Denna gång tänkte vi vara lite mer seriösa eftersom vi endast låtsades va varandra i vår förra blogg haha. Designen är inte riktigt klar än, men min kära vän Hanna har gjort de vi har nu.
Tänkte att ni kanske ville veta lite om mig så det är alltså jag som är Michaela. Både Jennifer och jag går i Frans Schartaus gymnasium, men vi ska förmodligen byta till Påhlmans efter sommaren för att träffa lite nytt folk osv. Vi båda är även födda 1994, men jag har inte fyllt 17år än vilket suger då jag inte kommer få gå ut nästa sommar med mina vänner. NU är jag med Hanna, såklart, och vi ska snart åka in till stan för att köpa Hanna en ny kamera. Vi hörs senare, och Jennifer bloggar nog om ett tag. Puss!
JJag och Hanna för några veckor sen!

RSS 2.0